Текст за некролог за 40 дни


26.03.2021 Автор: Елма

Не стихва мъката в нашите сърца. Защо така бързо ни напусна? Отиде си един скъп за нас човек.

Изтегляне на текст за некролог Дните минават неусетно, а споменът за теб е все така мил и скъп. Изтегляне на текст за некролог Колко много от нас си отиде със теб. Можете да ги копирате като текст и да ги използвате. Остава въглен да гори, където падне вечно да боли!

Страници Карта на сайта.

Сега не чувстваш колко ни боли. Ще те помним и вечно ще скърбим. Смъртта понякога е твърде жалка, живтът непосилно гр. Изтегляне на текст за некролог.

Напразно чакаме да заговориш сълзите ни да изсушиш! Винаги ще помним твоята доброта.

  • За един живот изпълнен със смисъл и съдържание, за едно сърце, изпълнено с обич към всички, за прекрасния, всеотдаен човек — забрава няма.
  • Със своята доброта, честност и всеотдайност ти остави незабравими спомени. Смъртта не пита кой е млад и стар изгаря всеки в нейния пожар.

Още текстове за некролози

Болката е неудържима. Не е истина,че времето лекува, че спомена за теб ще заличи. За един живот живян достойно, за едно сърце голямо и прекрасно, за един образ скъп, мил и непрежалим. Остави много любов и доброта в нашите съкрушени сърца. Нека бъде тих и спокоен вечният ти сън! Ще те помним и вечно ще скърбим!

  • Вечно жив си остана човекът, който честно се трудил и скромно живял, тихо минал своята пътека и в сърцето на всеки обич посял.
  • Трудно е да повярваме, че те няма. Остава въглен да гори, където падне вечно да боли!

Ще минат години, но ти оставаш завинаги в сърцата. С много мъка и тъга се разделяме с теб, но добрите спомени за теб ще живеят вечно в нашите сърца. Напразно чакаме да заговориш сълзите ни да изсушиш. Изтегляне на текст за некролог Не е вярно, че времето лекува.

Дълбок поклон пред светлата ти памет. И спомените с тебе са безкрайни.

Национален поменик

Няма раздяла. Можете да ги копирате като текст и да ги използвате. Връхлитат мисли тягостни и зли, разгаря ни скръбта немилостива. С много обич и тъга пазим в сърцата си спомена за теб!

Изтегляне на текст за некролог Напусна ни един безкрайно добър човек с любещо сърце. Мъка къса ни сърцата, не се превръщат в пепел или д? Изтегляне на текст за некролог Добрите хора нивга не умират. Очите се пълнят със сълзи. Търсене в сайта.

Трудно се живее на света без теб.

Напусна ни един безкрайно добър човек с любещо сърце. С много обич и мъка се прекланяме пред светлата ти памет! Защото тихата несъпротива на дланите му легнали в цветя, една огромна, страшна сила придобива, опровергавайки смъртта.

Изтегляне на текст за некролог За един живот живян достойно, за едно сърце голямо и прекрасно, за един образ скъп, мил и непрежалим.

Нелепа смърт надеждите стопи и дните ни са тъжни и горчиви. Мила наша майко и бабо. Текст за некролог за 40 дни все така за теб боли. Не е вярно, в света небесен. И молим Бог сега, че времето лекува, но ние никога автобус 98 маршрут красноярск да те забравим. Изтегляне на текст за некролог Скръбта ни е голяма… Последно сбогом.

Скръбта ни е безкрайна.

Изтегляне на текст за некролог Догаря прощалната свещ. Навеждаме глави. Напускаш ни.

Със своята доброта, честност и всеотдайност ти остави незабравими спомени. Изтегляне на текст за некролог Болката е неудържима. Какво не бихме дали пак да зърнем, която ти раздаваше с пълни шепи! В този жесток момент ни крепи голямата любов, усмивката и погледът ти чист.


Свързани публикации:

Е-мейл: mail@gulfcoastharmonizers.org
Реклама в портала gulfcoastharmonizers.org